Personal: Photo diary #1 (hoe gaat het met mijn healthy lifestyle, samenloop voor hoop, biteswelove en meer!)

Mama verjaardag

Afgelopen zaterdag was mijn lieve mama jarig. (50-something)

Mijn zus Sylvahna kwam helemaal vanuit Tubbergen naar Heerhugowaard om het samen met ons te vieren.

Het was superfijn om een aantal familieleden weer te zien, aangezien ik ze al een lange tijd niet meer had gezien.

Zondag gingen mijn zus en ik nog even lekker samen 2 uur lang zweten in de sportschool.

Tonijnsalade aardbei smoothie

Maandag ben ik druk in de weer geweest voor mijn vader.

Hij verhuurd zijn woonboot (aan de Amstel) aan toeristen, en het was aan mij om de boot helemaal spik en span schoon te maken en de gasten te verwelkomen.

Toen ik aankwam op Amsterdam centraal had ik natuurlijk weer nét aan mijn trein terug naar Heerhugowaard gemist. Ik had zo een honger dat ik besloot een broodje tonijnsalade en een aardbeien smoothie te halen bij Julia’s. En wat was het lekker.

Notenboer

Groentechips

In “ons” winkelcentrum ‘de Middenwaard’ zit een overheerlijke kaasboer en notenspecialist.

Vandaag liep ik hier toch maar even naar binnen. Zoals sommige mensen weten ben ik echt gezond bezig. Ik ben in 1 week tijd bijna 2 kilo afgevallen. En dat alleen door gezonder te eten en meer te sporten. Best iets om trots op te wezen dus.. 🙂

Tegenwoordig ben ik dus ook best wel into gezond snacken. Ik kocht bij de kaasboer een zakje gemengde macademianoten en een zakje ‘groentechips’.

Ketting

Later op de dag kwam mijn moeder thuis, en aangezien zij ook nog even naar het winkelcentrum wilde, besloot ik om mee te gaan. We liepen naar binnen bij de Superstar waar ik dit geweldige kettinkje zag hangen. Hij was afgeprijsd van 20 euro naar nog maar 7,50.

Goede aankoop zo toch?

Samenloop voor hoop Heerhugowaard 4 oktober

Ook zag ik in een winkel een folder liggen voor de kanker bestrijding. In deze folder stond verteld over de “Samenloop voor hoop”. Het lijkt me prachtig om aan zoiets mee te doen. Maar eerst maar meedoen met The Color Run dit jaar voor de Make A Wish Foundation! 

biteswelove

Als laatst wilde ik even in het kort iets vertellen over BitesWeLove.

Ik had hier al eerder een bericht over gelezen op iemand blog wat mij eigenlijk al heel nieuwsgierig maakte, maar de advertentie op Facebook trok me toch over de drempel.

Eerst zat ik namelijk nog te twijfelen, maar dit zag ik toch wel als een soort teken haha.

Bij BitesWeLove hebben ze drie verschillende pakketjes (pure, power en pleasure). Je kan een abonnement nemen op het pakket naar keuze. Deze zijn €4,95 per week inclusief verzendkosten. Ook kan je op de website aangeven wat je liever niet in je pakket wil hebben. Ik ben bijvoorbeeld zelf niet zo van wasabi en kokos, door dit aan te geven zorgen de meisjes van BitesWeLove ervoor dat dit dan ook niet in je pakketje komt. Trouwens: in elk pakketje krijg je vier verschillende zakjes, dus niet maar 1.

Pure: Bestaat uit superfoods, ongebrande noten en zaden, gedroogd fruit en pure chocolade met minimaal 72% cacao.

Power: Noten, zaden, superfoods en gedroogd fruit, melk en pure chocolade, natuurlijke suikers.

Pleasure: Eigenlijk al het bovenstaande, maar dan met gebakken bites én ook met witte chocolade.

5 gedachtes over “Personal: Photo diary #1 (hoe gaat het met mijn healthy lifestyle, samenloop voor hoop, biteswelove en meer!)

  1. Wat knap dat je in een week 2 kilo bent afgevallen. Goed bezig en daar mag je inderdaad best trots op zijn! Ik heb zelf twee jaar geleden aan de samenloop voor hoop meegedaan. Was echt een hele bijzondere ervaring. Zeker een aanrader, maar inderdaad eerst de Color Run. Heb daar nog nooit aan meegedaan, maar dat staat nog altijd op mijn lijstje!

    Like

Plaats een reactie